beneficis del programa

Definició d’objectius

Identifica juntament amb Isolda Vila en una sessió individual els teus objectius nutricionals com a persona i com a atleta de forma clara.

Auto-suficiència

Aprèn a fer els teus propis menús i deixa de dependre de dietes o programes tancats. Guanya claredat i rendiment, amb noves idees de receptes pensades pels teus objectius personals i resol els teus dubtes durant tota la durada del programa.

Optimització del rendiment

Gràcies al programa Ben Nodrits podràs portar el teu rendiment físic i mental a un nivell òptim. Som el que mengem.

més sobre isolda vila

Sóc Isolda Vila, nutricionista Sensorial. M’emociona el color verd esperança, l’olor de l’eucaliptus i el sabor d’un bon tomàquet.

Imparteixo tallers d’alimentació saludable t’ajudaran a prendre millors decisions en el moment de menjar, ja que coneixeràs quins aliments consumir, com preparar-los i també com combinar-los. Amb això augmentaràs la teva energia per assolir els teus Objectius vitals com a persona i com a atleta.

Arran del meu interès innat pels aliments vaig decidir estudiar Nutrició Humana i Dietètica a la Universitat Blanquerna. El meu afany per entendre tot que hi ha darrera de la nutrició, em va portar a complementar els meus estudis amb la Llicenciatura de Ciència i Tecnologia dels Aliments a la Universitat de Barcelona.

A el cap d’uns anys vaig realitzar un Màster en Ciències sensorials a la Universitat de Nottingham, Anglaterra. En aquell moment vaig comprendre que la nutrició va molt més enllà del que mengem i com ho mengem. Les sensacions que ens transmet el menjar i com ens sentim nosaltres a el comerç tens un impacte decisiu en la nostra nutrició.

Després de diversos anys dedicant-me a el món de la investigació sensorial i de compartir la meva experiència amb els futurs professionals, donant classes a la Universitat de Barcelona, ​​he decidit fer difusió dels meus coneixements d’una forma més àmplia i compartir-los amb tu gracies a 77Feet.